Bilverksted - Fosen Dekkservice as

Gå til innhold

Hovedmeny:

Bilverksted

Vi har et offentlig godkjent bilverksted for kjøretøy under 3,5 tonn. Her har vi utfører vi EU kontroller og service på ulike kjøretøy. Vi har lang og god kompetanse i bilfaget.

Ønsker du å bestille time eller har andre spørsmål til verkstedet kan du kontakte oss på telefon 72 52 46 30, e-post eller benytte vårt timebestillingsskjema. Du er også hjertelig velkommen til å besøke oss i våre lokaler i Industrigaten (nabobygget til Bohus).

Reparasjon og skifte av bilglass

Uansett hvilken rute på kjøretøyet som er skadet, kan Fosen Dekkservice hjelpe deg.

Vi reparerer eller skifter alle ruter på alle typer kjøretøy, vår garanti følger bilens levetid.

I denne seksjonen kan du finne ut mer om hvordan vi kan reparere en frontrute raskt, og ofte kostnadsfritt, og hva som skjer hvis ruten i kjøretøyet ditt ikke kan repareres og må skiftes.

Du kan når som helst bestille en time online ved å fylle ut vårt timebestillingsskjema
, så gjør vi resten for deg.

Vi reparerer først

Vi vil
prøve å reparere en frontrute med steinsprut før vi eventuelt skifter den. På den måten sparer vi deg vanligvis for både tid og penger i forbindelse med utskifting.

Ingen forsikring?

Hvis du har full kaskodekning på kjøretøyet, eller hvis forsikringen inkluderer dekning av glasskader, kan Fosen Dekkservice
vanligvis reparere frontruten kostnadsfritt. Selv om forsikringen din ikke dekker glasskader, kan vi likevel hjelpe deg.

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen